• Wat vinden Stadjers van de gemeenteraad?


  In mei dit jaar hebben we het Stadspanel gevraagd wat zij weten, meekrijgen en vinden van de gemeenteraad en zijn functioneren. Bijna 70 procent van de respondenten heeft minstens enige interesse in de Groningse gemeentepolitiek. Hoe jonger, hoe minder interesse. Raadsleden krijgen voornamelijk het advies mee het contact met inwoners en wijken te bevorderen. 

  Lees nu het rapport
   

   
   
 • Doe mee: enquête over vuurwerkvrije zones


  De voorbereidingen voor Oud en Nieuw zijn al weer gestart. We willen graag van u weten wat u vindt van vuurwerkvrije zones tijdens Oud en Nieuw. Denkt u met ons mee?
  U kunt de enquête invullen
  door hier te klikken

   
   
 • Cijfer fietsen in Groningen iets gestegen


  Begin dit jaar hebben we het Stadspanel voor de tweede keer gevraagd wat zij vinden van fietsen in Groningen. Het gemiddelde rapportcijfer is een 7,0. Dit is iets hoger dan in 2015. Als positieve punten aan het fietsen in Groningen worden de fietspaden het meest genoemd, bij de negatieve punten andere fietsers.

  lees hier het rapport

   
   
 • Sportmonitor 2015

  In de sportmonitor presenteren we de resultaten van de tweede meting over sport in Groningen. De eerste meting was in 2011. Onder meer over sporten, B-slim, sportaccommodaties en gezond bewegen.

  lees hier de monitor